• ···
Året der gik 2016 / Del 2

Jeg er gået selvstændig!

launch1

Jeg opsagde min kontrakt hos Bloggers Delight i starten af dette år, da jeg havde andre planer. Jeg havde stadig en brændende lyst til at skrive og udtrykke mig kreativt, men blogformatet begyndte desværre at kede mig efter de 7 år, jeg har været igang. Da jeg studerer Digitale Medier & Design og derved lærer at lave hjemmesider og om kommunikation på sociale medier, var det naturligt for mig at lave mit helt eget. Jeg har været så glad og taknemlig for mine mange år på denne blog. I har virkelig været nogle fantastisk støttende læsere og derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at I også vil synes bedre om min nye side. Den nye hjemmeside fungerer som en hybrid mellem en blog og et online magasin. Det er nemlig ikke kun mig selv, der kommer til at skrive der – men hovedsagligt mig ;) I fremtiden kommer der også til at være podcasts og videoer i høj kvalitet. Navnet bliver stadig “Made in Denmark”, da jeg stadig ønsker at hylde danske brands lidt ekstra. Domænet er lige nu mit navn, amandasvendsen.dk, men når mit domæne bliver frigivet fra Bloggers Delight, kommer begge domæner til at henvise til den nye side. Der er ikke så meget mere at sige, andet end at jeg håber, at I har lyst til at følge med på den nye side!

 

www.amandasvendsen.dk

 

Til sidst vil jeg takke Bloggers Delight for det fantastiske samarbejde. Jeg kan varmt anbefale dem til alle – både til bloggere og virksomheder. De er så professionelle og skidedygtige. Det var virkelig været nogle gode år, hvor jeg har lært ufattelig meget. Det er så sørgeligt, at kapitlet slutter her – men heldigvis begynder et nyt kapitel på min helt egen side.

Vi ses på den nye side!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2016 / Del 2