• ···
Året der gik 2016 / Del 1

Året der gik 2016 / Del 2

a%cc%8aret

Del 2 af mit ‘Året der gik’ indlæg kommer lettere forsinket, da jeg lige havde diverse mundtlige eksaminer at kæmpe mig igennem. Jeg er nu færdig med mit første semester og starter på mit andet her om halvanden uge. Her kommer så mit recap af de sidste 6 måneder af 2016…

juli

Juli måned må nok have været den sjoveste måned på året. Jeg har haft nogle fantastiske stunder med mine venner, heriblandt et poolparty. Så rejse jeg med min familie til USA, hvor vi var i min yndlingsby, Las Vegas og på road trip i Californien. Jeg fløj for første gang i helikopter og det var over det smukke Grand Canyon. Jeg besøgte den famøse Dash butik, Universal Studios (deres rekonstruktion af Hogwarts er for sindssyg!), Alfred Coffee, In-n-out osv. Så fik jeg også svar på, at jeg var kommet ind på min drømmeuddannelse, hvor jeg går nu!

august

I starten af august var jeg stadig på ferie og nød solens varme inden jeg drog tilbage til Danmark. Jeg havde savnet min kæreste rigtig meget, de uger jeg var væk, så det var fantastisk at se ham igen! Så startede jeg også på mit nuværende studie og havde nogle supersjove introdage! Jeg begyndte også at gøre alvor af min nedskæring af mit kødforbrug – både for mit eget helbred, for miljøet, for dyrene og for min pengepung ;)

september

Jeg startede september måned ud med en fed rustur med mit uni. Jeg savner det og ville så gerne prøve det igen! Så fyldte jeg 20 år, da jeg var i Oslo med min kæreste. Det var en hyggelig tur med Oslobåden – husk at prøve deres pools, hvis I skal med den færge en dag! Jeg var med min veninde til x-factor audition, hvor hun stillede op og sang så smukt – virkelig en sjov og anderledes oplevelse! Jeg var med min anden veninde til optagelserne af Hvem vil være millionær, hvor hun kom op i den varme stol og skulle svare på et spørgsmål. Jeg fik et job som “guldpige” under Guldtuben, som er YouTubernes store awardsshow. Det var også en stor oplevelse! Der var mange blandede oplevelser i september.

oktober

I oktober fejrede jeg mine 20 år med mine skønneste veninder til førfest hos mig og efterfølgende bytur på Bisou. Derudover havde jeg rigtig travlt på uni, hvor de store opgaver tog fart. Jeg så filmen en-to-tre nu, som jeg tidligere har læst og som jeg har været med til nogle af optagelserne på. Virkelig rørende historie som alle bør kende! Så var jeg også på besøg hos diverse pr-bureauer til deres pressedage og fik smagt denne lækre græskarsuppe hos PR Connect. Så blev det også Halloween, hvilket jeg var helt oppe og køre over, fordi børn kom og ringede på ved min lejlighed! So cute!

november

I oktober fyldte min blog hele syv år, hvilket er en kæmpe milepæl for mig. Hvor er det bare vildt, at bloggen har været en del af mit liv så længe. Jeg spiste blandt andet en lækker brunch hos Nimb med mine to gode veninder og var til The Body Shop’s overdådige, årlige juleevent. Min kæreste og jeg fejrede, at det var et år siden, at vi mødte hinanden og jeg gav ham et lækkert Daniel Wellington ur.

december

Min december var fyldt med eksamener. Selvom det lyder hårdt, så er det altså ikke så slemt, når man virkelig interesserer sig for det, man skriver om. Det var i hvertfald langt fra lige så slemt, som at skrive SRP- også selvom jeg skriver dobbelt så mange sider. Det satte ikke en stopper for mit julehumør! Jeg havde en skøn dag hos Glow Repeat, hvor vi tog billeder til jul og nytår. Jeg var til alverdens sjove julefrokoster og oplevede lillejuleaften med min kærestes familie og juleaften med min egen. Jeg besøgte Tivolis julemarked og fejrede nytåret til et brag af en fest på Langelinie Pavillon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2016 / Del 1