• ···
Den perfekte julegave & rabatkode til Daniel Wellington

Last minute presents with good conscience

bodyshop1bodyshop3bodyshop2bodyshop4bodyshop5

Er der andre end mig, der stadig ikke har fået købt en eneste julegave endnu? Jeg har haft den ene eksamen efter den anden her i December, så jeg har ikke haft overskud til at planlægge gavekøb. Men idag fik jeg afleveret den tredje og sidste eksamen for 2016 og nu kan julehyggen endelig begynde. Hvis flere af jer mangler idéer til julegaver her på falderebet, så har jeg samlet nogle rigtig fine gaveidéer her, I kan købe med god samvittighed, da de støtter et godt formål. Hos The Body Shop kan man nemlig beskytte truede dyrearter, fordi man ved køb af en gaveæske eller pakkekalender, får genskabt 1 kvadratmeter regnskov i Vietnam, Indonesien og Malaysia. Så godt intiativ, som jeg håber vil inspirere flere kæder til at gøre det samme! Er du til personlige gaver, kan du give en body butter væk med modtagerens navn på. Det koster ikke mere end en body butter og kan laves i butikken på Strøget (Østergade 33). Er du mere til makeup-gaver, kan du købe en perfekt Eye Quads palette til 200 kr, som I kan se på sidste billede. Held og lykke med jeres julegavekøb og hav en fantastisk jul!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave & rabatkode til Daniel Wellington