• ···
Få gratis drinks i byen

Den perfekte julegave & rabatkode til Daniel Wellington

daniel1daniel2

Det er altid svært, at finde gaver til drenge og mænd. Jeg havde derfor også rigtig svært ved at finde den perfekte gave til min kæreste. Vi havde årsdag for to uger siden, hvor jeg gav ham dette smukke ur fra Daniel Wellington efter mange overvejelser om den perfekte gave. Han blev utrolig glad og jeg er sikker på, at det var den helt perfekte gave til ham. Den er fra kollektionen “Classic Black”, som er så elegant og stilren. Nu mangler jeg så bare idéer til hans julegave…

Hvis I selv kunne tænke jer et ur fra Daniel Wellington, enten til jer selv eller en gave, så kan I få 15% rabat med min personlige kode “MADEINDK”. Koden udløber d. 15. januar og der er altid gratis fragt.

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få gratis drinks i byen