• ···
Min kærestes julegave

Christmas in GHD Style

glow

Glædelig jul! Jeg håber, at I har haft den dejligste jul med jeres nærmeste! Jeg fejrede jul hjemme hos mine forældre med hele min familie. Dagen inden var jeg hos min kærestes familie og fejrede jul. Hans forældre er skilt, så de fejrer jul både lille juleaften og juleaften. Det var så hyggeligt at opleve en jul hos en anden familie end min egen! Idag og i morgen skal bruges på at besøge mine bedsteforældre og hygge om dem.

Julebillederne ovenover er taget af Glow:Repeat til en guide for GHD. De fine engle i hvide kjoler er Sofie og Patricia, som er mine to gode veninder. Hvis I vil læse en guide til hver enkelts hår og makeup, kan I læse den hos GHD her. Der er lidt tips at hente til de sidste julefester og selvfølgelig til nytår! Min kjole er forresten fra Nelly.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kærestes julegave