• ···
Christmas in GHD Style

Bloggers Delight xmas party & Nelly discount

nyta%cc%8ar

Fra venstre mod højre: Pieces suede bag, NLY One sequin dress, NLY Trend glitter dress & NLY Trend draped dress

D. 22. december var jeg til julefest hos Bloggers Delight, som hoster min blog. Jeg havde først besøg af Cecilie i min lejlighed, så vi kunne gøre os klar og tage billeder inden aftenen kunne udfolde sig. Julefesten blev holdt i Jane Kønig’s showroom, som også stod for smukke smykker til os i julegave. Efter fem hyggelige timer i mine skønne bloggerkollegaers selskab, vendte vi snuden mod Arch til efterfest. En fantastisk aften der sørgede for, at jeg kunne danse mig klar til julehøjtiden. Min fine tan har jeg opnået ved hjælp af self tanners fra Eco by Sonya, som er 100% organisk og uden nogen hæslig lugt.

På mig havde jeg en one-shoulder dress og stiletter fra Nelly. De er dog ikke længere til at opsnappe på deres hjemmeside. Men hvis I (ligesom mig) stadig mangler at købe nytårskjole og accesories, så har Nelly yderligere 15% ekstra rabat med koden “NEWEVE” kun idag! Som I kan se på billedet, er kjolerne sat virkelig meget ned og man skal være hurtig, for der er ikke mange størrelser tilbage. Jeg glæder mig virkelig meget til nytår, hvor jeg skal være på Langelinie Pavillon og danse natten lang!

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas in GHD Style