• ···
Bloggers Delight xmas party & Nelly discount

Året der gik 2016 / Del 1

a%cc%8aret

Det er en tradition for mig, at skrive et indlæg om højdepunkterne for året, når vi er ved at træde ind i et nyt. Inden længe skal man vænne sig af med at skrive 2016 og i stedet skrive 2017. 2016 har været et turbulent år og et dårligt år for manges vedkommende pga. flygtningekrisen, terroraktioner og diverse andre tragedier. Hvert år vil have sine op- og nedture, og jeg håber da også, at I har opnået nogle skønne minder i dette år. For min personlige front har dette år faktisk ikke været så skidt endda.

a%cc%8aret1Januar. I januar havde jeg en hulens masse bankmøder, fordi jeg skulle blive godkendt til at tage et lån til en andelsbolig og forhandle mig frem til en god rente. Jeg fik arbejdet en masse, set min daværende flirt/nuværende kæreste en del. Bloggen fik et helt nyt layout – faktisk det, som stadig er oppe (men der kommer nok snart nogle ændringer!). Derudover var der Bloggers Delight gallafest, som var en fantastisk aften, som jeg stadig tænker tilbage på med et smil! Nå ja, så havde jeg også mørkt hår dengang.

a%cc%8aret2Februar. En meget vigtig måned, for d. 1. februar overtog jeg min andelslejlighed på Nørrebro! Jeg kunne dog ikke flytte ind med det samme, fordi den skulle renoveres i et par måneder, så den kunne være så god som ny, når jeg endelig kunne flytte ind. Så var det jo Valentines day, som jeg fejrede for første gang (hvorfor ligger dagen også i vinterferien?!). Jeg var på et dejligt ophold på Bella Sky med min nuværende kæreste. Jeg var til Disclosure koncert og på en dejlig rejse til Alicante, Spanien. Ugen efter den rejse tog jeg med min veninde Ellen til Barcelona, som var en rejse, jeg havde vundet gennem Sephora.

a%cc%8aret3Marts. I denne måned brugte jeg mange timer på at renovere min lejlighed. Det er ikke helt nemt at rive tapet ned, skulle jeg hilse og sige! Jeg fik mig en kæreste og vi tog på påskeferie sammen til Ærø. Så begyndte jeg også at tage lidt mere i byen, end jeg plejede efter den kolde vinter og fik mit gamle blonde hår tilbage!

a%cc%8aret4April. I april prøvede jeg noget meget sjovt og uvant. Jeg var værtinde til Zulu Awards for kunstnerne, så jeg skulle sørge for at servere drinks til dem alle og blev filmet på skærmen flere gange. Så fed en aften med en lige så fed efterfest! Jeg prøvede fredagsbaren på mit nuværende studie – dengang gik jeg der ikke, men skulle lige prøve det ad, ingen jeg søgte ind ;) Jeg besøgte Bispebjerg Kirkegård ligesom alle andre på Instagram og så flyttede jeg også endelig ind i min lejlighed!

a%cc%8aret5Maj. Jeg fik så småt samlet min lejlighed i denne måned. Fik møbler til og kunne føle mig rigtig hjemme! Efter al den hårde arbejde skulle jeg også slappe helt af med min kæreste på Bella Sky’s spa. Derudover brugte jeg meget tid på arbejde og bloggerevents!

a%cc%8aret6Juni. I juni var jeg til Distortion – det er bare lidt federe, når man selv bor i København. Jeg nød de mange varme sommerdage i fulde drag ved blandt andet at sole mig i Kongens Have med mine venner. Jeg holdte housewarming for mine bloggertøser og en anden housewarming for min gymnasieklasse. Jeg besøgte Møns Klint med min kæreste for første gang og skal helt sikkert tilbage igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight xmas party & Nelly discount