• ···
De sidste 7 år med bloggen

Oktober favoritter

novemberfavoritter

Så endte vi pludselig i en kold november måned med sne?! Øv, det er ved at blive slut med at cykle på uni og tid til at købe et periodekort. Jeg vil i dette indlæg vise jer mine favoritter fra forrige måned, som jeg bruger flittigt.

 1. Jeg er så glad for endelig at få mine fingre i Shade adjusting drops fra The Body Shop. Da jeg første gang hørte om dem, skyndte jeg mig ned i The Body Shop, som desværre fortalte, at de ikke havde modtaget dem endnu. Disse dråber er geniale til at få enhver foundation til at passe! Jeg bruger den lyse for tiden, fordi mine sommerfoundations har været lidt for mørke, hvilket jeg udligner. Når jeg så går igang med selftan igen, gør jeg brug af mine mørke shade drops.
 2. Man ser mig sjældent uden markerede kindben. Jeg elsker bronzere og gode børster giver absolut det pæneste resultat. Men børsterne behøver ikke at være dyre! Denne fra M.Cosmetics har tætsiddende nylonhår, så den opfanger en masse produkt og påfører ret præcist.
 3. Jeg købte Kat von D’s Lock-it foundation i Las Vegas denne sommer og har knuselsket den lige siden. Den har en høj dækkeevne og ser samtidigt meget naturlig ud på huden, når man påfører den med en Beautyblender. Absolut den bedst dækkende foundation, jeg har!
 4. The Balm’s Nude Tude palette indeholder de smukkeste øjenskygger, der passer så fint med hinanden. Selve indpakningen virker desværre lidt billig, men de søde tegninger og flirty navne opvejer det bestemt. Så længe pigmenteringen af øjenskyggerne er i top, så er jeg glad! I kan selv få fingre i paletten her.
 5. Det bedste øjenbrynsprodukt, jeg nogensinde har prøvet! Benefit’s Brow-serie er hjernedød fantastisk og særligt ka-BROW! er jeg vild med. Den er så hurtig at arbejde med og giver altid brows on fleek!
 6. Denne føntørre fra BaByliss er i verdensklasse fordi den har Ionic effekt, som giver håret ekstra shine og bekæmper statisk hår – og det kan ses! Designet er i mine øjne også helt perfekt og stilrent!
 7. Anastasia Beverly Hills laver nogle fantastiske produkter og så koster de altså ikke særlig meget i udlandet. Jeg købte denne concealer i USA til omkring 100 kr. Jeg bruger den stortset hverdag og der er stadig masser af produkt tilbage, fordi man kun skal bruge ganske lidt af gangen. Farven er i den gule nuance, hvilket gør den perfekt til mørke render. Den er bedre og billigere end Mac’s studio finish concealer!
 8. The Body Shop eye color stick i farven Nevada Gold giver en smuk og cremet guldfarve på øjenlåget i løbet af få sekunder. Absolut et go-to, når det skal gå stærkt!
 9. The Body Shop’s bold oversized felt eyeliner er intens sort og hurtig for de rutinerede. Den er tyk, så den giver et seriøst cat-eye. Perfekt til fest!
 10. Drømmer du også om længere og mere fyldige vipper, så er det en god idé at anskaffe sig en øjenvippeserum som Revitalash. Der vil komme en anmeldelse, når jeg har fået testet den i flere uger. Men jeg synes allerede, at jeg kan se en lille forskel, så jeg er optimistisk! Du kan læse mere om Revitalash her.
 11. Det er ikke altid nemt at få opladt telefonen, når man er på farten. En power bank løser det problem og så har Kate Spade den pæneste og mest fashionable på markedet! Den er meget tynd og let. Jeg er kæmpe fan!

Sponsoreret indhold

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste 7 år med bloggen