• ···
Oktober favoritter

Få gratis drinks i byen

drinks

Det kan være svært at være på SU og ikke have råd til alle de ting, man har lyst til. Man kan hurtigt komme til at prioritere hyggelige stunder fra, fordi de ofte koster penge. Jeg er også blevet bedre til at finde på ting at lave med andre, som er helt gratis. Det er heldigvis ikke så svært, når man bor i København. Der kan det være enormt hyggeligt at gå ture og udforske dele af København, man ikke har været før. Særligt Nørrebros Røde Plads er jeg blevet glad for! På det seneste er jeg også blevet glad for at mødes med en ven over en drink. Det har en helt særlig stemning, man får sig nogle gode snakke, mennesker at kigge på og så koster det ikke noget. Det er gratis med Heaps Drinks app’en at få en gratis drink om dagen. I kan få 30 dages medlemskab ved brug af min kode: “madeindk“, så I kan få en masse drinks. Der er over 50 barer tilknyttet – ikke kun i København, men også Århus har et bredt udvalg! Derudover er der også en masse fede deals derinde, så du kan spare mange penge, hvis der skal være nok til en bytur. For at oprette dig derinde, spørger den dig om dine kortoplysninger – men bare husk at melde dig ud efter de 30 dage, ellers koster det 49 kr. om måneden. Hvilket stadig er vildt billigt, hvis man drikker mange drinks ;)

Sponsoreret.

4 kommentarer

 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Super fedt indlæg 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fedt concept! Hvornår udløber koden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Godt spørgsmål! Jeg kunne forestille mig, at den skal bruges inden året var omme. Men jeg er slet ikke sikker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober favoritter