• ···
Pastel pink dress

De sidste 7 år med bloggen

skaermbillede-2016-11-07-kl-21-42-44

I dag for 7 år siden, oprettede jeg denne blog. Godt nok med et andet navn, men det var stadig den samme. Det er fuldstændig sindssygt at tænke over, hvor længe siden det er. Det var jo dengang, at mange ikke vidste, hvad en blog var for noget. Nogle af jer har fulgt med i flere år, hvilket gør mig så glad. Min blog har repræsenteret mine teenageår, med alt den forvirring og turbulens, som der har fulgt med. Jeg er utrolig glad for at have oprettet min blog i sin tid og jeg mener stadig, at det har været en af de absolut bedste beslutninger i mit liv. Den har medbragt så mange fantastiske oplevelser, venskaber og erfaringer indenfor medier, som har defineret mig som person. Jeg havde ikke valgt at gå på kostskole, hvis det ikke havde været for bloggen. Jeg havde ikke mødt min kæreste, som jeg mødte på grund af min bloggerveninde Cecilie’s fødselsdag. Jeg havde ikke haft min lejlighed, som jeg fik lov af banken at købe, fordi de så mig som en interessant kunde pga. mit lave forbrug (jeg køber meget sjældent skønhedsprodukter og tøj, fordi blogsamarbejder kan dække dette behov). Jeg havde ikke valgt mit studie, Digitale Medier & Design, som jeg går på nu, fordi jeg nok ikke havde opdaget, hvor meget det interesserede mig. I bund og grund havde jeg været et helt andet menneske idag, hvis jeg ikke havde oprettet denne blog for 7 år siden.

Desværre har jeg det sidste stykke tid ikke haft så meget tid, overskud og lyst til at passe bloggen. Jeg har aldrig set bloggen som en levevej eller et job, men som en hobby og et frirum. Det er skønt at have sit eget hjørne af internettet, man selv bestemmer over. Derfor har sidevisninger og følgere aldrig rigtig været noget, jeg gik forfærdeligt meget op i. Det er svært at sige, hvad fremtiden bringer – men lige nu er planen ikke at stoppe med at blogge, selvom jeg ikke er særlig aktiv. Jeg kommer stadig til at skrive, men i mit eget tempo. På mit studie lærer jeg at programmere hjemmesider, som har tændt en flamme indeni mig og har fået mig til at kaste mig ud i et projekt, som I får at se i fremtiden.

Til sidst vil jeg bare udsende et kæmpe tak ud til dig, der læser med lige nu. Du gør det bare så meget sjovere, stadig at skrive på bloggen her efter 7 år.

8 kommentarer

 • Line

  Hvor vildt at der er gået syv år – jeg har fulgt med helt siden den gamle, for jeg lavede også blogs dengang :) Scoop4-etellerandet, ikke? Haha, så gode minder – og hvor har blogverdenen ændret sig meget siden dengang. Det er ret vildt at tænke på.

  Jeg nyder at følge med i de indlæg du engang imellem får lavet – er glad for at høre at du ikke har planer om at stoppe! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Årh hvor skønt! Du er en sand fast læser og det giver dig altså en helt særlig plads i mit hjerte! Utrolig godt husket, jeg har selv svært ved at huske det engang imellem. Ja, blogverdenen har ændret sig vildt meget! Det er blevet meget mere kommercielt, hvilket både kan være godt eller dårligt. Sådan er det jo, når noget bliver populært! Hvor er jeg bare glad for, at høre fra dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  7 år.. Hvor er det bare vildt! Tænk at vi for syv år siden sad på vores blogspot blogs og lavede små mærkelige indlæg og senere lavede vloggruppen.. Var det VlogTeensDK eller sådan noget? åååhhh <3 Det er sjovt.. Og vildt, at man kan sige for syv år siden.. Det er dejligt med lidt indlæg en gang imellem, ville elsker at høre mere om dit studie!
  Hvornår sås vi lige sidst? Det er egentlig også ved at være en del år siden, er det ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Jaa, 7 år er helt crazy! Der er godt nok sket meget siden! Jeg tror også, at jeg kommer til at skrive en del mere om studiet i fremtiden, når jeg lige har knækket koden ved det og er faldet helt til :D
   Det må nok have været 3-4 år siden, helt vildt som tiden går! Kan tydeligt huske da vi sendte breve til hinanden, good times! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Ananda

   VlogteensDK 4ever <3 det var jo det hotteste dengang! Sad og kiggede mine gamle indlæg på blogspot igennem. Nøjj, gode tider, det er fandme gået stærkt! Vi har klaret teenageårene ret godt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Hahah, så gode tider! Og alt for hyggeligt lige at høre fra dig, Karina! Ja, vi har bestemt klaret det godt siden ;) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er hel vild med din blog, og er inde og kigge flere gange i ugen, så jeg er glad for at se du har lavet nogle indlæg! Det er bare en af de små ting der gør hverdagen bedre :) 7år det er lang tid og virkelig fedt du har gjort det i så mange år og du har fået så meget ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Tusind tak for dine søde ord! Hvor er det dejligt, at du læser med! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel pink dress