• ···
Intet redder en tøjkrise, som kjoler gør

Pastel pink dress

sis

sis1sis5sis6!!

Affiliate: Kjole Sisters PointTaske Erbs Denmark, Stiletter lånt af min veninde (lignende her til kun 139!), Solbriller Rayban, Ringe Jane Kønig

Jeg får nu endelig tid til at dele nogle outfitbilleder med jer, som jeg har taget sammen med mine søde veninder Sofie og Patricia, som jeg tidligere har arbejdet med. De blogger også selv og de er væsentlig mere aktive end jeg har været det seneste stykke tid. De fleste af mine dage går med uni, en masse læsning efter og så ellers at nyde livet med mine veninder og kæreste. Det kan lyde kedeligt, at skulle læse så meget, men når man interesserer sig meget for emnet, så er det ikke så slemt igen. Jeg har på det seneste været rigtig glad for min lyserøde kjole fra Sisters Point, som har været min go-to, når jeg i sommers skulle ud og spise. Nu ser det dog ud til, at de søde kjoler snart skal skiftes ud med varme striktrøjer.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet redder en tøjkrise, som kjoler gør