• ···
Jeg er kommet ind!

Intet redder en tøjkrise, som kjoler gør

kjolerJeg er først lige kommet igang med at studere igen efter et langt sabbatår og jeg kan godt mærke, at det kræver en del tilvænning at komme tilbage på skolebænken. Noget jeg havde glemt alt om, var stressen over at gøre sig klar om morgenen, når man har sovet over sig. Det har været utrolig lækkert sensommervejr på det seneste, så jeg hoppede altid ned i en sød hverdagskjole, når det skulle gå stærkt. Så skulle jeg ikke bekymre mig om sammensætning af outfittet, for en kjole er altid nydelig og aldrig noget, man kan gå galt i byen med. Jeg har også altid haft en svaghed for kjoler, så når jeg webshopper, er det primært for at finde kjoler online. Hvis I selv er på udkig efter den perfekte hverdagskjole, ville jeg anbefale jer at kigge forbi det danske mærke, McVerdi, som sælger masser af kjoler online. Der er lidt til enhver smag og så tilpasser de materialerne til årstiderne, så der i efterårs- og vintermånederne er taget varmere materialer i brug. Desuden kan kjolerne også klart fungere som et to-i-en produkt, da de altid kan peppes op til finere lejligheder med de rigtige accessories og måske et par høje hæle. Jeg er på alle måder en kjole-pige, og man ser mig meget sjældent i byen i andet end en kjole. Jeg hører måske også til den kategori, der langt hellere er overdressed fremfor underdressed. I min verden burde ordet ‘overdressed’ slet ikke eksistere – man kan vel ikke se for godt ud, vel? ;) Og apropos kjoler, så bliver det næste indlæg et outfit, hvor den sødeste kjole indgår!

Sponsoreret indlæg.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er kommet ind!