• ···
The first days in Vegas

Jeg er kommet ind!

sabbat!

Mit sabbatår lakker mod enden og jeg står lige nu i den absolut sidste uge af mit alt for skønne sabbatår. Jeg har vokset så meget som person på dette år. Jeg fik mig et arbejde, en masse nye skønne bekendskaber, fantastiske ferieminder, en kæreste og min helt egen lejlighed i København. Alt dette fik mig desværre også til at nedprioritere bloggen – det er ikke noget, jeg vil undskylde for, fordi jeg har været gladere end nogensinde. Der er mange, der siger, at gymnasieårene var deres bedste år i deres liv. Det var uden tvivl nogle rigtig gode år – det første var klart det bedste. Men for mit vedkommende kan sabbatåret virkelig godt konkurrere med de år.

Nu står jeg overfor det næste kapitel i mit liv – universitetet. Fra næste uge af går jeg på IT-universitetet ved DR-byen på linjen “Digitale medier & design”. Det er en uddannelse, jeg har drømt om i et par år efterhånden og var heldigvis der, jeg også kom ind. Jeg har tidligere været på praktik der, været til besøgsarrangementer og en enkelt gang sneget mig ind til deres fredagsbar med min veninde (haha). Studiemiljøet virker helt fantastisk og som lige noget for mig. Selve uddannelse passer selvfølgelig også til mine interesser – det er jo derfor, jeg valgte at søge ind. Dog har jeg en lille tvivl om det bliver for teknisk med for meget kodning osv. Men det må jeg så finde ud af, når jeg starter. Jeg er i hvertfald frisk på at lære at kode og det lyder også til, at de evner mangler i erhvervslivet. Jeg er meget spændt på at starte og håber at jeg hurtigt vænner mig til at gå i skole, skrive store afleveringer og læse en hulens masse igen. Men så længe at man interesserer sig for emnet, kan det ikke være helt galt. Det håber jeg da ;)

Skal nogle af jer starte på en uddannelse eller et andet nyt sted?

6 kommentarer

 • Jeg starter på 10 klasse :). Men held og lykke.

  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Det er altid spændende at starte et nyt sted! Held og lykke til dig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Stort tillykke med det, og held og lykke!<3 :-)
  Jeg står blot og leder efter arbejde, så jeg håber på at der viser sig noget snart ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Mange tak! Du må også have held og lykke i jagten på et arbejde! Jeg vil råde dig til at møde op personligt med en ansøgning fremfor bare at sende den til virksomheden. Det virker langt bedre :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hej Amanda :)
   Du arbejder i Aldo, ikke? Må jeg spørge, hvordan du gik jobbet? Gik du bare ind direkte og spurgte om de søgte, eller have du CV med, og senere hen til jobsamtale? Håber det er ok, at jeg spørger! Står nemlig og leder efter fritidsjob nu selv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Hej.
   Jeg har faktisk lige sagt op, da det ikke længere var noget for mig. Jeg gik bare ind og afleverede mit cv i butikken og så ringede de et par uger efter, hvorefter jeg kom til jobsamtale :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The first days in Vegas