• ···
Housewarming with the blogger chicks

Orange feelings

sis1sis3sis2

Sisters Point kjole // Aldo stiletter

Hey girls! Igår aftes holdte jeg endnu en housewarming, denne gang for min gamle gymnasieklasse. Det var en fantastisk sjov aften, hvor man endelig fik chancen for at catche up med hinanden og tale om gode gamle dage. Inden festen tog min veninde nogle billeder af mig i denne nye lækre sag fra Sisters Point, som har en virkelig flatterende farve, der fremhæver ens “brune” kulør (den fik i hvertfald mig til at se brunere ud, selvom jeg stadig ikke har nået min optimale sommerfarve endnu). Sisters Point har for nylig lanceret deres nye hjemmeside, hvor man kan finde de fineste sommerklæder til utrolig gode priser. Jeg kunne ikke lige finde denne kjole derinde endnu, men den er helt sikker på vej, da siden heletiden bliver optaget med mere. Dagen idag har derfor stået på temmelig ondt i hovedet oveni en masse arbejde i at skulle rydde op og rengøre lejligheden. Apropos orange fra overskriften – det minder mig om, at sæson 4 for Orange is the new black er udkommet på Netflix. Det reddede lige min tømmermændsaften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Housewarming with the blogger chicks