• ···
Min mening om Kylie Jenner's lip kit

Outfit in may

si2si!si7si!!si6si9

Affiliate: Sisters Point bomber jacket, Zara Jeans, H&M bluse, Woden sneakers, Aldo taske og BeChristensen armbånd.

Hermed får I outfitbilleder fra i torsdags, som er taget af skønne Alma inden vi skulle til et hyggeligt event hos Cph Fashion Lab. Med mig hjem fik jeg nogle fine sager fra det svenske tøjmærke 5 Preview, som I snart får at se. Jeg har lidt forskellige nye sager på mig på ovenstående billeder, blandt andet de her lækre metallistiske sneakers fra Woden, en ny taske fra Aldo (min arbejdsplads ;) ) og en cool bomber jacket fra Sisters Point. Sisters Point har fået et kæmpe comeback og er begyndt at lave virkelig meget tøj, der falder lige i min smag. De åbner snart deres nye website, så det skal I glæde jer til! På læberne har jeg farven Posie K fra Kylie’s lip kit på – den ser godt nok mere rød ud på billederne pga. lyset, men i virkeligheden er den mere lilla-tonet. Dagen idag bruger jeg sammen med min kæreste, hvor vi får lidt mere styr på min lejlighed. Jeg fik endelig leveret min sofa fra Ilva i formiddags, så nu begynder stuen rigtig at ligne noget! Jeg håber også, at I derude får nydt weekenden fuldt ud – forhåbentlig bliver det varmere igen i morgen!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om Kylie Jenner's lip kit