• ···
De første billeder af min lejlighed // stuen

Maj favoritter

fav4 fav3 fav2 fav1

Denne måneds favorit-indlæg kommer en uge tidligere end normalt, da jeg arbejder på at komme ind i en god bloggerytme og opdatere regelmæssigt igen. Nu er det efterhånden også meget længe siden, at jeg lavede mit sidste “månedens favoritter”-indlæg, så det er vel også lidt på tide, at I får at set, hvilke produkter jeg holder meget af for tiden. Så snup jer en snack eller en god kop te, for indlægget bliver lidt længere end normalt…

1. Honey bronze tinted leg mist fra The Body Shop, 185 kr. Dette fantastiske produkt fik jeg med i en Goodiebox fornylig, som jeg allerede knuselsker. Mine ben er ikke helt brune nok til at flashe, så hvis det er en særlig begivenhed, kan jeg godt finde på at bruge denne farvede mist, som med det samme giver et solkysset resultat. Meget idéelt når man ikke har tid til en rigtig selftan – bare ærgerligt at farven bliver vasket af i badet. Desværre kan jeg også kun bruge den udenfor, da sprayfunktionen ikke er særlig præcis og der kommer derfor farve på gulvet hjemme hos mig.

2. Clarisonic smart profile, 1999 kr. Endelig en Clarisonic der fungerer til hele kroppen – ikke kun ansigtet, men hele kroppen og fødderne også. Før i tiden havde jeg to forskellige maskiner; en til ansigtet og en til fødderne. Det er meget smartere med én maskine, der kan det hele – man skifter bare børstehovedet og produktet, så det passer til den pågældende kropsdel. I kan læse meget mere om min oplevelse med Clarisonic til ansigtet her og til fødderne her. Denne her er endnu mere effektiv end de ældre Clarisonic’s og har en smart funktion, der selv indstiller hastigheden efter dine behov og fortæller når den skal oplades eller have nyt børstehoved!

3. SB12 mundskyld, 99 kr. Dårlig ånde eller morgenånde er bare ikke særlig sexet og mundskyld er super effektivt til at modvirke dette. Jeg snakker utrolig meget med kunder på mit arbejde, derfor er det også vigtigt for mig med god ånde – og så er det bare også federe at vågne op med kæresten uden at være bange for at lugte ud af munden. Dette er den mildeste version, som ikke svier i munden men samtidigt er effektiv.

4. See Concept skærmbriller, ca. 300 kr. Disse skærmbriller skåner mine øjne mod det skarpe lys fra computere, tv, smartphones osv og fjerner alt det blå i lyset, som er det, der virker opkvikkende på os. Derved får jeg nemmere ved at sove og bliver naturligt træt, når det er ved at være sengetid.

5. Beauté Pacifique fugtmaske, 220 kr. Jeg har i løbet af den sidste måned døjet med tørre plamager på huden (primært omkring næsen), som denne fugtmaske har hjulpet på. Det var faktisk min veninde, der anbefalede mig den, da hun havde haft præcis det samme problem. Jeg smører bare et tykt lag på de udsatte steder og så hjælper det på det.

6. Aldo espadriller, 450 kr. Jeg glæder mig sådan til at vise jer outfitbilleder med de her smukke espadriller, der med sikkerhed vil være en storfavorit til sommer. De er virkelig behagelige og bløde – jeg har dem derfor også på, når jeg er på arbejde. Hvis I mangler nogle lækre sko eller sandaler til sommer, så kom endelig forbi os i Aldo – så kan det være, at vi ses ;)

7. Palmolive body butter wash, ca. 22 kr. Hvis du er på udkig efter en god og velduftende showergel, som fugter huden igennem uden at fedte efter badet, så er det absolut denne her, du skal gå efter! Så koster den jo ingenting, så bedre kunne det ikke blive. Jeg er rigtig glad for “Strawberry Touch” og “Chocolate Passion” – de har også en med vanilje, men den var jeg ikke rigtig vild med. Jeg foretrækker denne fremfor Nivea’s berømte In-shower body lotion, da den fik mine håndklæder til at lugte alt for meget af produktet og det blev for kvalmt.

8. Eco Sonya face tan water, ca. 200 kr. Endelig har jeg fundet et rigtig godt selvbrunerprodukt til ansigtet! Denne er så mild mod huden og især god til folk med uren hud!

9. The Body Shop oils of life intensely revitalising cream, 265 kr. Bedste natcreme nogensinde! Jeg kan virkelig mærke, at min hud begynder at arbejde med cremen, så snart jeg har lagt den på. Det lyder måske lidt vildt, men det skal prøves, før man forstår det. Meget effektiv!

10. Rimmel London super gel, 65 krFantastisk holdbar neglelak til den bedste pris! Sjældent har jeg oplevet så vild en neglelak, end når jeg bruger en af de her super gel’s sammen med top coat’en. Smukt resultat hver gang!

11. GOSH contour n strobe kit, 190 kr. Så er GOSH på banen igen med endnu en lækker nyhed! Utrolig pigmenteret bronzer, som seriøst godt kan konkurrere mod min Nars laguna bronzer, som er væsentlig dyrere! Highlighteren er dog ikke så pigmenteret igen, men blushen er super fin og har en meget anvendelig farve.

12. Blossom Copenhagen E-signature øreringe i guld, 795 kr. Jeg glæder mig også meget til at vise jer disse på, da de er noget af det smukkeste, jeg længe har set! De her basser kommer jeg helt sikkert til at bære rigtig meget fremover!

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første billeder af min lejlighed // stuen