• ···
Brunch & Blossom

10 ønsker & rabatkode til Asos

10 biggest wishes on Asos

1. Lace body 2. Casual blouse 3. Tie dye swimwuit 4. Lace dress 5. Metallic swimsuit 6. Body caramel 7. Petite jacket 8. Taupe leggings 9. Halter swimsuit 10. Siren heels

Jeg kan ikke lade være med at blive helt forelsket i alle de lækre forårs og sommer items, Asos lancerer for tiden. Så er priserne også rigtig gode, da alle tingene er fra Asos eget mærke. Selvom jeg altid har været en rigtig bikini-pige og kunne ikke drømme om at hoppe i andet på stranden, så er jeg blevet ret vild med nr. 3 og 5 fra collagen, som ville være perfekte for mig til sommer! Dog er det ret ærgerligt, at man ikke kan få den mest optimale tan i dem – men når de er så flotte, så går jeg på kompromis! Kjolen nr. 4 tænker jeg, ville være så perfekt som gæst til en konfirmation eller en anden sommerfest, der er lidt finere. Hvis man ikke er så meget til kjole, så er blazeren nr. 7 perfekt til at style en simpel top og gøre den mere classy. Hvis du skal shoppe på Asos, har jeg tre rabatkoder til dig: “Forår 100” giver 100 kr. i rabat ved køb over 850. Forår200 giver 200 kr. i rabat ved køb over 1350. Forår350 giver 350 kr. i rabat ved køb over 1650. Asos har for nylig indført gratis retur i Danmark og så har de fortsat også gratis fragt, når du køber for mere end 190 kr! Hvis du køber for mere end 65o kr. kan du få gratis ekspres levering med koden EXPRESSDK.

Indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch & Blossom