• ···
Goodiebox bliver bedre og bedre

Fejr påsken med Nelly

Påsken er over os og vi får rig mulighed for at slappe af, hygge os og selvfølgelig også netshoppe. Jeg selv er på Ærø her i påskeferien, men tager hjem igen i morgen, fordi jeg skal arbejde i weekenden og renovere min lejlighed. Jeg har fået en del spørgsmål om min lejlighed, men den er altså stadig i renoveringsfasen og jeg håber meget på, at jeg om en måned kan flytte rigtigt ind. Det tager meget længere tid end forventet at få ordnet den – men jeg ved, at den skal ordnes inden jeg flytter ind, fordi det er langt mere besværligt at skulle renovere, så snart man er flyttet ind. Jeg vil bare gerne have, at den er så fin og ny som muligt, når jeg endelig flytter ind.

Hvis I selv er hjemme i påskeferien og har rigeligt med tid, så kan I slå tiden ihjel med at gøre nogle rigtig gode køb. Her i påsken har Nelly hver dag et nyt tilbud, som I kan gøre brug af. På Skærtorsdag er der 24% rabat på 240 udvalgte lækre items her (en del af dem er på collagen). På langfredag er der 20% rabat på alle af Nellys egne mærker. På lørdag er der 2 for 1 på alle sko og på søndag er der 50% rabat på alle forårsudvalgte varer. Hav en fortsat dejlig påske!

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox bliver bedre og bedre