• ···
FURRY WINTER OUTFIT & DAVINES EVENT

Blogger birthday

bd2bd10 bd9 bd7 bd8bd4 bd3 bd11bd1bd12

Billeder taget af Victor Jones og Martina

Det er nok ikke løbet forbi nogle af jeres næser, at der i lørdags blev afholdt en kæmpe fødselsdagsfest for Bloggers Delight, der nu har eksisteret i 5 år. Vi var ca. 150 bloggere samlet med Bloggers Delight teamet, sponsorer osv. Det var intet mindre end en fantastisk aften med 3-retters menu på Radisson Blue Hotel på Amager Boulevard, med masser af vin og lækre cocktails fra Homemade Cocktails. Jeg gjorde mig klar hos mig med Alma, Cecilie, Nanna og Emma Emilie og så fulgtes vi så selvfølgelig til festen.. Dog med nogle problemer, da jeg havde bestilt en stor taxa et par dage forinden, som selvfølgelig er sindssygt forsinket. Så endte vi med at bestille to små taxa’er i stedet og havde alt for travlt. Godt gået, Taxa Nord… Det bliver sgu Uber fremover. Derudover var der også arrangeret et award show, hvor der blev overrakt en masse sjove priser inden festen fortsatte på Zen. Med os hjem fik vi (udover en masse gode minder) den smukkeste halskæde fra Jane Kønig, som var speciallavet til arrangementet. Det var altså kun os, der deltog på aftenen, der har sådan en halskæde med Bloggers Delight’s initialer og den har hængt om min hals lige siden. Hvis I vil tjekke de to flotte fyre på det sidste billedes blog ud, så klik her for at finde Silas blog og her for Olivers. Selv var jeg iført denne smukke lange kjole fra Asos og disse stiletter fra Nelly.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FURRY WINTER OUTFIT & DAVINES EVENT