• ···
HVEM KAN MAN STOLE PÅ?

ÅRET DER GIK // 2015 PART 1

ÅRET1

Hver gang vi træder ind i et nyt år, plejer jeg at lave et par indlæg, hvor jeg ser tilbage på det forrige års op- og nedture. Det bliver delt op i to, da det ellers ville blive alt for langt. Dette skete for mig det første halve år af 2015…

Januar. Starten på 2015 var ikke helt lige så god, som jeg havde forventet. Jeg havde set meget frem til en rejse, jeg havde vundet til New York, hvor jeg skulle til gallapræmieren på tv-serien Girls, som desværre ikke blev til noget alligevel. Hvad der gik galt, kan I læse om her. Tilgengæld kom jeg med til den danske gallapræmiere på Girls i stedet med en anden veninde – ikke helt det samme, men et fint plaster på såret. Jeg var på weekendbesøg hos min bedste veninde, til nogle modearrangementer under modeugen og til modeblogprisen.

ÅRET2

Februar. I februar var jeg på en fantastisk skiferie i Ischgl, som ligger i Østrig. Det var en fantastisk get-away med seks retter hver aften og et dejligt spaområde, når man blev træt af at stå på ski. Så bestod jeg også mit kørekort!

ÅRET3

Marts. Marts var lidt af en fangirl-måned, haha. I marts købte jeg min elskede Karl Lagerfeld taske og fik samtidigt et follow på Instagram af selveste Karl Lagerfeld, som stadig følger mig (og jeg fangirler også stadig!). Så var jeg også til gallapræmieren på Insurgent, hvor hovedrollerne Shailene Woodley og Theo James kom og præsenterede filmen. Stort øjeblik!

ÅRET4

April. I påskeferien tog jeg på en spontan tur med mine forældre til Milano, som er en utrolig smuk by. Da jeg kom hjem fra ferien tog min stres desværre også fart igen og resten af måneden var en hård omgang. Jeg måtte tage nogle dage fri fra skolen, som var til meget hjælp for mig. Jeg havde samtidigt også meget travlt med at filme til vores mediefagseksamensfilm, som er et meget tidskrævende projekt! Vi var nødt til at arbejde på filmen stortset hver dag.

ÅRET5

Maj. I maj var jeg til Elle Style Awards og på sommerhustur med nogle veninder. Jeg havde sidste skoledag på mit gymnasium, som jeg stadig husker tydeligt. Det var en fantastisk sjov dag, hvor jeg også fik at vide, hvad jeg skulle op til i eksamen.. og jeg græd vitterligt af glæde, da jeg hørte det! (Jeg havde også drukket lidt, så mon ikke det havde en indflydelse) ;)

ÅRET6

Juni. Det meste af juni stod på læseferie og eksaminer. På trods af at have minus forstand på AT, scorede jeg alligevel 10 i faget til eksamen. Til de nuværende 3.g’ere… Held og lykke! Mediefag var dog verdens hyggeligste eksamen at være op til, så håb på at trække det, hvis I har faget! Denne måned var der også mit første folketingsvalg, som var en meget særlig dag for mig. Så blev jeg selvfølgelig også student og havde aldrig været mere lykkelig end i det øjeblik! Bare at tænke tilbage på dagen og at se billeder derfra, giver mig et stort smil på læben og en helt særlig varme inde fra maven af. De efterfølgende dage var fyldt med festligheder, diverse hak i huen og selvfølgelig dimissionen.

2015 var nu et ret vildt år for mit vedkommende, i hvertfald det første halve år! Skete der noget helt særligt for jer i det første halve år af 2015?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM KAN MAN STOLE PÅ?