• ···
4 advent video // Babyliss curl secret fashion

2016 SOM UDEBOENDE

tanker!

Så blev det 2016 og jeg føler, at jeg er nødt til at give jer en opdatering på mit liv, eftersom at jeg ikke har haft tid til at passe bloggen det sidste stykke tid. Der sker rigtig meget i mit liv for tiden, men noget af det største må uden tvivl være, at jeg er tættere end nogensinde på at flytte hjemmefra. 2. Juledag tog jeg et kig på en andelslejlighed i indre København, som jeg er meget interesseret i. At skulle købe en andelslejlighed er selvfølgeligt langt mere tidskrævende og kræver meget mere arbejde, end blot at leje et værelse eller en lejlighed. Jeg har derfor været i meget dialog med min bank, da der selvfølgelig er meget, de skal have styr på, før de vælger at låne mig en stor sum penge. Jeg vil ikke kede jer med detaljerne, men banken har nu sagt god for det og jeg kan skrive papirerne under på lejligheden allerede på mandag. Det er meget surrealistisk for mig det hele. Skræmmende at jeg skal gældsætte mig for første gang i mit liv, men jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg nok skal klare det. Jeg har altid været et meget sparsommeligt menneske, dog har der været meget selvforkælelse oven i, som jeg må vænne mig af til nu. Jeg kan ikke som udeboende blive ved med at spise sushi flere gange om ugen for eksempel. Der er stadig meget, der kan ske endnu – men hvis alt går efter planen, så overtager jeg altså lejligheden til februar, men skal derefter bruge en måned på at sætte den yderligere i stand. Der skal males, muligvis lægges nyt gulv og købes møbler. Det kræver naturligvis også, at jeg skal skrabe en masse penge sammen og arbejde en hel masse. Det vil sige mindre tid til bloggen og andre fornøjelser, men jeg vil som altid også fokusere på kvalitet fremfor kvantitet. Jeg elsker jo virkelig at blogge og glæder mig til at holde jer opdateret med, hvad der sker i mit liv og den kommende boligsituation. Bloggen kommer nok også til at handle mindre om mine nye køb og mere om tips til at leve på budget og dybere indlæg. Jeg kommer jo til at bo alene, så der bliver nok rigelig tid til bare at være mig og leve i mine egne tanker. Det kan virke lidt skræmmende, at skulle klare mig selv 100% – men der er ikke noget, jeg glæder mig mere til lige pt. Hvad tænker I om det hele? Ville I have det fint med at bloggens indhold kommer til at ændre sig? Det er jo stadig mig, jeg er bare i et andet sted i livet.

6 kommentarer

 • Caroline

  Synes at det bliver mega fedt med indlæg om at være på budget, og at klare sig selv. Glæder mig til det. Og held & lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Det er jeg glad for at høre! Det skal nok blive godt, og mange tak! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med det! Og ser frem til at høre mere om det, det er altid en udfordring i starten, at bo alene, men også super fedt, og man lære utroligt meget af det! :-D

  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Jeg glæder mig også virkelig meget! Jeg er sikker på, at det nok skal blive lærerigt og spændende! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Vil meget gerne høre mere om din lejlighed, tips til budget osv
  En roomtour ville også være nice, men der går nok lidt tid :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Super! Det glæder jeg mig til at dele med jer så. Papirerne er nu skrevet under og lejligheden er officielt min! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 advent video // Babyliss curl secret fashion