• ···
DET PERFEKTE NYTÅRSOUTFIT

GOODIEBOX BY CHRICHRI

goodie1goodie2

I går fik jeg denne måneds Goodiebox ind af døren, som er lavet i samarbejde med Chrichri, som Christiane Schaumburg-Müller er chefredaktør for. Det er ikke altid, at jeg deler indholdet af de her på bloggen, men jeg viser det altid frem på Snapchat (amandamidk). Jeg blev især glad for hårolien fra Wella, som mit hår er blevet rigtig glad for – dog synes jeg at den feminine duft er lidt for fremtræden. Derudover er det også utrolig lækkert at få læbepalette fra Tromborg, som er et fantastisk og luksuriøst dansk mærke. Jeg har længe gerne ville prøve Estelle & Thild og det har jeg nu fået mulighed for med denne facial toner. The Body Shops Frosted plum body butter bruger jeg allerede, er rigtig glad for den og kommer derfor til at give denne her videre til en anden, som kan få gavn af den. Til sidst er der et hårbånd fra Petite Affaire og te fra Hari Tea (man fik to breve med, men jeg har allerede drukket en – så god!!!). Disse produkter var altså denne måneds overraskelse og jeg kan ikke understrege nok, hvor hyggeligt det er at have sådan et abonnement, hvor man bliver forkælet med gaver hver måned. Love it! I kan tilmelde jer selv her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE NYTÅRSOUTFIT