• ···
Bloggens 6 års fødselsdag // Stor give away

VIDEO // OKTOBER FAVORITTER


Shop tingene (affiliate):

prod3 prod2 prod1prod4prod5

Så nåede vi ind i en ny måned og derfor bliver favoritterne fra sidste måned vist frem til jer. Denne måned har handlet lidt mindre om skønhed, da jeg er begyndt at kigge på ting til min fremtidige lejlighed. Jeg har været særlig glad for håndklæder fra Turiform og duftlys fra Voluspa – hvor er jeg bare blevet voksen ;) Af makeup har min favorit været Urban Decays naked skin foundation og af hudpleje har jeg brugt Beauté Pacifique og Moroccanoil’s body oil super meget for at pleje min stressede og tørre hud. Jeg fortæller jer også om mit nye job i Aldo, viser mit nye smarte iPhoria cover til min iPhone 6, en cropped strik fra Sisters Point og min halskæde fra Stine Goya. Jeg har savnet at lave videoer til jer, så der kommer helt sikkert mange flere i den nærmeste fremtid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens 6 års fødselsdag // Stor give away