• ···
VIDEO // SEPTEMBER FAVORITTER

LAST DAY OF SEPTEMBER // OUTFIT

moro!moro5moro!!moro!!!

Affiliate: Sisters Point crop sweater (99 kr!) // Bershka nederdel // Zara læderjakke // Pieces støvler // Alexander Wang taske // Jewelry & Love ring

Her står jeg i et rigtigt efterårsoutfit og svinger mit lange lyse hår. Der går meget længe, før jeg kan gøre det igen, for nu er mit hår blevet mørkt! Der kommer snart nye billeder, hvor I kan se håret i aktion. Jeg har lige fået anskaffet mig en croptop sweater, fordi de ser så fede ud sammensat med en højtaljet nederdel. Derudover er støvlerne også nye, da jeg trængte til nogle andre og så var prisen så god. Billederne er taget sammen med de skønneste piger, Alma og Emma Emilie inden vi skulle til et event med Moroccanoil på Nimb i forgårs. Jeg har før snakket sindssygt meget om den fantastiske hårolie fra Moroccanoil, som jeg efterhånden har opbrugt mange flasker af. Nu har de simpelthen udvidet deres sortiment og laver nu kropsprodukter og hudpleje som fx. body scrubs, body butter, cleanser, håndcreme, duftlys osv. Så kan man virkelig dufte af Moroccanoil fra top til tå (eller andre dufte, hvis man er mere til det). Jeg glæder mig til at få testet produkterne og fortælle jer mere om dem! Men nu må jeg afslutte indlægget, da jeg skal igang med at pynte huset, så det er klar til min 19-års fødselsdag. Følg med på min Snapchat (amandamidk), hvis I vil se, hvordan den fest forløber sig!

2 kommentarer

 • Den annonyme

  Nej hvor ser du bare enormt glad ud på dine billeder! Det er lige før man selv får lyst til at smile :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   haha, tusind tak! Jeg er også enormt glad for tiden, så der kommer mange flere glade billeder i fremtiden ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO // SEPTEMBER FAVORITTER