• ···
IN THE GARDEN

RANDOM BIRTHDAY WISHES

birthday!

1. Rib set 2. Love Moschino gummistøvler 3. High neck top 4. Adidas kasket 5.Bordeaux kjole 6. Slangeskindsstilletter 7. Ruffle bikini

Om blot 5 dage fylder jeg 19 år. I første omgang skal jeg fejre dagen med familien, som jeg har inviteret over til boller og lagkage – altid en favorit! Og så er jeg igang med nu at planlægge min fødselsdagsfest for mine venner. Jeg elsker at arrangere fester og andre begivenheder. Jeg gør altid ret meget ud af dem, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Der er ikke noget, jeg holder mere af, end en fantastisk aften med de bedste mennesker omkring mig. Her kan I se et lille udpluk af mine mange fødselsdagsønsker. Tro mig, listen er meeeget længere endnu og bliver heletiden opdateret! Psst. Hvis I køber noget fra NLY Trend, så husk at bruge koden “TREND20”, så får I 20% rabat. Koden gælder til og med d. 13. september.  Hvad ønsker I jer for tiden?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE GARDEN