• ···
Looking back

10 ting jeg ikke forstår

confused

1. Folk der bare giver op uden overhovedet at have forsøgt. Mine fremtidige børn skal sgu opdrages til, at intet godt kommer let og at man kun taber, hvis man ikke forsøger. 2. I min verden er alle glas-redskaber i fysik/kemi lokalet reagensglas. Det hedder de allesammen. Også den der er kolbeformet, som de kalder for “kolbe”… Det er et reagensglas! Noget af et mirakel, at jeg fik 10 i fysik i gymnasiet. (Jeg har nu fundet ud af, at jeg har det fra min mor, der også kalder alting reagensglas) 3. Om man udtaler ordet tabu lige ud af landevejen, eller om man lægger trykket i den sidste stavelse. Jeg har hørt begge dele, men det falder mig mest naturligt at sige det på den måde, der lyder typisk dansk. Altså den første! Måske er det bare folk, der foretrækker at sige det på den engelske måde? 4. At jeg ikke kan “synes godt om” sider på Facebook bare for at følge med uden nødvendigvis at støtte den pågældende person/side. Jeg “synes godt om” rigtig mange politikere og jeg tror tit, at det kan lidt skabe forvirring for folk der kender til mine politiske holdninger. 5. Hvordan nogle mennesker kan tage stilken på et kirsebær og lave en krølle på det.. How does that even work? Jeg vil helt vildt gerne lære det, for det ville være det sygeste party trick. Men jeg er lidt ved at tro, at det er umuligt og de altid bare snyder i film. 6. At der er folk, der rent faktisk mener, at Kanye West ville være en god præsident.. og ikke kun joker! 7. At Kanye West selv tror, at han har et chance for at blive præsident. 8. Det kan godt være, at jeg scorede 10 til eksamen, men der er to bogstaver sammen, jeg ikke forstår: AT. 9. Om den nye iPhone bliver en iPhone 6S eller en iPhone 7. Folk siger så meget forskelligt og giver udtryk for, at de ved det. Don’t speak if you’re not certain! 10. Hvorfor jeg blinker lige så meget som Boo i den gif der. Jeg ville ønske, at jeg kunne lade være med at blinke så fucking meget.. Men jeg kan ikke engang mærke, at jeg gør det, så jeg har vitterligt ingen anelse om det. Det er først, når jeg ser videoer af mig selv, at det går op for mig, hvor meget jeg blinker. Det irriterer mig så meget.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking back