• ···
LAST DAYS OF AUGUST // OUTFIT

HOW TO STYLE: PLAYSUIT

ma4ma3ma!!mat!!!

Shop the look (affiliate):

nel1nel2nel3nel4

Billeder taget og redigeret af Mathilde Boe

Jeg prøver nu en ny måde at vise outfits frem på. I dette indlæg vil jeg vise, hvordan jeg vil style en playsuit alt efter, om det skal bruges til hverdag eller noget finere som en fødselsdag. Looket her er meget lyst, hvilket jeg er ret glad for at gå i… indtil det bliver vinter, så bliver stilen mørk igen, haha. Min playsuit er fra Just Female og kan købes hos Nelly her. Jeg er så vild med dets feminine look og så sidder den ret flatterende på kroppen, i modsætning til andre playsuits jeg tidligere har prøvet.ma!!!Hvis du derimod skal til fest eller fødselsdag, så kan samme playsuit få et helt andet look, hvis du dresser den op med en farverig blazer og stilletter. Jeg har lige mistet selvsamme hæle på vej hjem fra en bytur i fredags. Det er så ærgerligt, for jeg var så glad for dem! Girls.. don’t drink too much, you will loose your shoes! Hvis I er interesserede i hælene, så koster de kun 227 kr. her og så er de altså virkelig rare at have på. Man overlever nemt en hel bytur med dem! Hvad synes I om denne type indlæg?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST DAYS OF AUGUST // OUTFIT