• ···
WHAT I JUST BOUGHT

WHAT TO DO IN COPENHAGEN // JUNE

whattodo

Jeg har før lavet de her indlæg, men har holdt pause med dem i et par måneder, fordi det tog så meget arbejde. Nu har jeg lavet en for juni, fordi der sker så meget i denne dejlige sommermåned! Giv det gerne et like på BlogLovin eller gem linket på din computer, så du kan vende tilbage til dette her indlæg, hvis du for eksempel keder dig i din læseferie. Bor du ikke i København, så frygt ej, i denne måned har jeg en del med, som du også kan gøre udenfor København. Listen vil også blive opdateret løbende.

2.-6. juni: The Body Shops åbning på Købmagergade 56. Hver dag giver de goodiebags ud til de første 50 købere i butikken. Butikkerne åbner kl. 10. Foretrækker du at shoppe på nettet, så glem ikke at tjekke deres side ud med en masse rabat!

3. juni: Julie Sandlau lagersalg. Elsker de smykker! Foregår ved Pakhus 11, Dampfærgevej 2 på Østerbro. Find begivenheden her.

5. juni: Gratis donuts hos The Donut Shop! Bare smut forbi din nærmeste The Donut Shop omkring kl. 12, så får du en gratis! Læs mere i begivenheden her.

3.-6. juni: Gevalia Kaffe Event. Tag en god snak med en fremmed over en gratis kop kaffe. Følg med i begivenheden, der er ny location for hver dag.

3.-7. juni: Distortion! Et af de absolut fedeste begivenheder i København og så skal det blive rigtig godt vejr – lækkert! Følg med på deres facebookside og prøv at få overblik over de mange oprettede events. Jeg regner med selv at skulle afsted om fredagen til folkefesten ved Christiansborg. Vinnie Who og Julias Moon kommer! hehe… og Helle Thorning holder tale.

12. juni: 3. sæson af Orange is the new black! Hvis du har været en af de mange, der har fulgt med, så glæd dig til at følge med på Netflix fra d. 12 juni. Lækker serie til sommerens koldere dage. Go Piper! I mellemtiden kan I se min nye yndlingsserie, Orphan Black… lidt i samme genre!

18. juni: Folketingsvalg! For mit vedkommende bliver det første gang, jeg får lov til at stemme og jeg glæder mig til at give et blåt kryds. Jeg vil kraftigt opmuntre alle til at stemme for at støtte demokratiet. Har man overhovedet ikke nogen anelse, så kan man altid stemme blankt jo ;)

20. juni: BloggerLoppis. Kunne du tænke dig at købe nogle af bloggernes egne sager, så kig forbi hotel Avenue, der i samarbejde med Starklint PR har arrangeret et loppemarked med lounge, DJ, mad og drikke. Derudover er der også goodiebags til de første 50 købere. Bloggerne der sælger er bla. SoulsistersCPH, Irina the Diva, Celine Albert osv. Jeg overvejer selv stærkt at komme. Se begivenheden her.

22. juni: Jeg får huen på! Drik lige et glas vino for mig, det ville være festligt ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I JUST BOUGHT