• ···
Jeg er ikke et kynisk menneske, bare fordi jeg stemte blåt.

STUDENTERTANKER

student!

student!!

student!!!

Sjældent har jeg været så lykkelig, som jeg var igår. Jeg var oppe i dansk, som var min sidste eksamen. Jeg trak ekspressionismen og derved Tom Kristensens digt “Det blomstrende slagsmaal”. Eksamenen gik ikke helt så godt, som jeg havde håbet på, men jeg endte med at få 10, som jeg er meget stolt over. Så kom jeg ud til min familie og venner og synet af deres stolte og glade ansigter, gav mig tårer i øjnene og jeg havde svært ved at finde ord. Jeg boblede bare af glæde og havde svært ved at forstå, hvad der lige var sket. Nu havde jeg hue på og det var fantastisk! Så drak vi champagne, jeg fik skrevet min karakter i huen og sagde tillykke de venner, der også have været oppe samme dag. Senere kom hele min familie, som jeg gav en rundvisning på akademiet, da mange af dem aldrig havde været der før. Derefter tog vi til en lækker restaurant i området, hvor vi blev forkælet med 4 retters menu og masser af tilsvarende vin. Jeg fik nogle alt for fine gaver og humøret var bare i top hos alle. Det var en helt fantastisk dag og lykkefølelsen sidder stadig i min krop. Men det er også som om, at jeg ikke helt kan eller vil forstå det. At få huen på betyder også, at jeg må tage afsked med mit hjem og mine bedste venner, som jeg har kendt og elsket i tre år. Der bliver ikke et øje tørt på fredag, hvor jeg for alvor må vinke farvel til stedet. Bare tanken om det giver mig tårer i øjnene. Jeg havde endda et mareridt i nat om, at jeg var igang med at fejre huen, da min lærer kom ind og fortalte mig, at jeg skulle til eksamenen om lidt. Det var endda i et fag, jeg ikke havde trukket og jeg gik i panik over, at jeg ikke havde læst op. Det beviser nok, hvor svært jeg har ved at forstå, at det rent faktisk er slut med gymnasiet. Jeg er meget lykkelig, men samtidigt ked af det, da der venter sig en afsked, der kommer til at skære i mit hjerte.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke et kynisk menneske, bare fordi jeg stemte blåt.