• ···
LIFE GOALS

OUTFIT BEFORE ELLE STYLE AWARDS 2015

 photo elle_zpsx57sjzpm.jpg
 photo elle_zpstwtpz4bh.jpg
 photo elle3_zpsiaie8yk5.jpg
 photo elle_zpsbohdielg.jpgStine Goya kjole, Sugarfree stilletter, Alexander Wang taske og Georg Jensen øreringe

Mandag stod i modens tegn, da Alberte og jeg tog til Elle Style Awards. Det var vores begges første gang til det omtalte awardshow for modebranchen. Jeg stod i tøjkrise inden arrangementet, så jeg fik lov til at låne Albertes smukke Stine Goya kjole. Vi bruger begge samme størrelse i tøj, så det er super nemt for os lige at dele garderobe på den måde. Jeg følte mig dog alligevel nærmest underdressed, da jeg så den ene smukke gallakjole efter den anden. Jeg må gå all-in næste gang! Det var et meget smukt og underholdende show med gode live acts. Derudover fik vi også en fin goodiebag med hjem med produkter fra L’oreal og det nyeste Elle blad, som jeg læste i toget på vej tilbage til Sorø næste morgen.

I dag bliver langt fra så ekstravagant, da jeg skal til at begive mig ud i den helt store forårsrengøring med min veninde. Jeg får nemlig besøg af Simone og Alberte på lørdag, hvor de får lov til at se, hvordan jeg bor på kostskolen. Jeg glæder mig rigtig meget og nu skal jeg så få værelset til at se bedst muligt ud… It’s gonna be a challenge!

 

6 kommentarer

 • Cecilie Stenfeldt

  Wow, hvor ser du godt ud! Savner jer enormt meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   tak, skønneste cecilie! savner også dig og er sikker på, at vi nok skal ses meget snart <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du voldsomt smuk!!!!!!! eeelsker stiletterne (og selvføløgelig den flotte kjole :wink: ) :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker outfit, storelsker dine sko, de er SÅ lækre jo! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   de er også en af mine yndlingsstiletter og egentlig ikke så slemme at gå i.. så længe det ikke er hele aftenen og natten, det er jeg for svag til ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE GOALS