• ···
Video // Most likely to

Guide til den perfekte studenterkjole 2015

Nu er der heldigvis ikke så lang tid tilbage til dimissionen. Langt om længe! Jeg har selv fået styr på min kjole, som er en blondesag fra Nelly. Jeg anbefaler at I finder kjolen inden længe, da det ville være dumt at spekulere over i eksamensperioden og en god del af de pæneste allerede er udsolgt. Jeg har her lavet en collage med mine bud på, hvordan man kunne se ud til sin dimission. Så håber jeg, at I også synes om den smarte måde, collagen fungerer på.

Har I fundet jeres kjole til dimissionen? Hvis ja, hvilken?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video // Most likely to