• ···
SOMMERENS STILETTER

GIVE AWAY // TWIST SECRET FRA BABYLISS

babyliss!!! babyliss!!

babyliss!

Nu skal I forkæles, mine kære læsere! For lidt over en måned siden lavede jeg et indlæg om et BaByliss event (find det her) og introducerede jer blandt andet for denne finurlige maskine, der på ingen tid laver alverdens fletninger! En virkelig sjov gadget, som man nok ikke før havde tænkt, at man behøvede – men det gør du, haha! Den er så sjov at eksperimentere med og der er et hav af muligheder for at få lavet nogle lækre frisure med fletninger i alverdens størrelser og former. Jeg udlodder et stk Twist Secret til en af jer derude. For at deltage i konkurrencen skal du: Følge min blog på BlogLovin’ her, like min facebookfanside og følge mig på Instagram (@amandamidk). Skriv derefter en kommentar, hvor I har jeres mail med. Sidste frist for tilmelding er d. 20 maj. Held og lykke!

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERENS STILETTER