• ···
Video // Vi gør os klar til en bytur

GAVEIDEER TIL FARS DAG

Gift ideas for father's day

1. Ballonflyvning. 2. Daniel Wellington ur. 3. Hugo Boss deo. 4. Lacoste deo. 5. John Masters moisturizer og aftershave. 6. Pulsur. 7. Remington hårklipper. 8. Braun barbermaskine.

Nu er det ikke kun mor, der skal have opmærksomhed i blogland (selvom mors dags collager er langt pænere). Om halvanden uge er det nemlig tid til fars dag, d. 5 juni. Mænd er godt nok svære at finde gaver til, især når de ikke engang selv har nogle ønsker. Jeg har dog alligevel fundet nogle fine sager, som jeg tror enhver mand ville sætte pris på. Hvis man kan slå sig sammen med sine søskende og evt. også mor, så kunne det være en super fin gave med en ballonflyvning (hvor man måske selv kunne komme med ;) ) eller et virkelig lækkert ur fra Daniel Wellington. Hvis du skulle have lyst til at købe et ur, så er jeg så heldig at kunne forkæle jer med en rabatkode der giver 15% på alle ure fra Watchfelt. Det vil sige, at I kan spare mange penge på mærker som Casio, Triwa, Daniel Wellington og mange flere. Hvis man føler for at forkæle sig selv ovenpå en hård eksamen, kan man jo også benytte rabatkoden til en gave til sig selv ;) Koden er: fars15dag

Sponsoreret i modtagelse af gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video // Vi gør os klar til en bytur