• ···
GOODIEBOX // FORÅRSFEBER

MY NELLY

 photo nelly_zps3n97heaw.jpgFor lidt tid siden blev jeg og en lille gruppe bloggere introducerede for et nyt koncept hos Nelly med navnet “My Nelly”, som var afholdt på det fantastiske STAY hotel. Hvad det kommer til at betyde for mig, og ikke mindst jer, får I at vide på et senere tidspunkt. Selve eventet var alt for lækkert, vi fik nemlig lov til at vælge alt det tøj og alle de sko, vi ville have. Jeg endte så med at få en kjole med hjem, som ville være perfekt til min dimission og et andet lækkert sommersæt til de mange studenterfester.

Summer lovin w. Nelly

1. NLY One, 195 kr. 2. NLY One, 279 kr. 3. Flower wrap, nederdel til 279 kr og top til 279 kr. 4. NLY one, 449 kr. 5. NLY Trend, 279 kr. 6. NLY Shoes, 265 kr.

Og nu vi er ved Nelly, tænkte jeg at det ville være passende at dele mine sommer favoritter med jer. Hvis I mangler en lækker kjole til dimissionen, så tænker jeg at nr. 1, 4 og 5 er perfekte bud! Det søde sommersæt (nr. 3) har jeg selv lige fået anskaffet mig, og jeg regner med at bruge den til en studenterfest til sommer!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // FORÅRSFEBER