• ···
NÅR STRES BLIVER TIL SØVNBESVÆR

GOODIEBOX // FORÅRSFEBER

 photo goodiebox_zpshnhxfjmw.jpgDet er altid så sindssygt hyggeligt at modtage sin månedlige Goodiebox – det er som min fødselsdag, bare hver måned! Jeg elsker jo overraskelser og at pakke gaver op, så det rush får jeg i hvertfald ved Goodiebox. Denne måned var boxen pink og har haft fokus på foråret. Den indeholder en sea foaming spray fra TRESemmé, body lotion fra Rituals, muddermaske til kroppen fra DM Skincare, Lip and cheek tint fra Mememe, eyeliner fra Gosh, ansigtsrens fra Eucerin og en lille prøve på Manifesto fra YSL (som dufter himmelsk!). Hvis I også trænger til lidt ekstra månedlig forkælelse, så kan jeg varmt anbefale at abonnere på Goodiebox, da man får en hel del produkter for kun 139! Læs mere om konceptet her.

4 kommentarer

 • Nina

  Hej Amanda! Wauw jeg synes det er en fed måde at holde abonnement på, og er blevet helt nysgerrig efter at prøve det. Men hvordan er det, betaler man så 139 kroner første gang, og er det så et bestemt antal goodiebox’es, som så udløber? Eller hvordan fungere det? :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   Hej Nina.
   Pengene for hver box bliver automatisk trukket efter de har sendt den afsted. Jeg var dog lige inde og læse på deres side, og det lyder til at prisen kommer til at stige med yderligere 20 kr. fra næste måned af :/ Det er selvfølgelig lidt ærgerlige, men jeg synes stadig, at det kan betale sig at være medlem. De er begyndt at få flere rigtig lækre mærker med, engang havde de oftere nogle ukendte mærker, men nu har de fx tættere samarbejder med de større som The Body Shop, Glominerals, Gosh osv. Værdien af de ting du får med er også langt højere end hvad produkterne ville koste i butikkerne ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Okay – så det vil sige man betaler de der 139/159 kr. hver gang man får en boks? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Made in Denmark

   lige præcis! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR STRES BLIVER TIL SØVNBESVÆR